Home Hírek Tiltott férfiak: A csóknak bizony ára van az új Rubin Pöttyösben!

Tiltott férfiak: A csóknak bizony ára van az új Rubin Pöttyösben!

Nagy örömömre végre magyarul is bemutatkozik Linda Kage, aki a New Adult műfaj egyik elismert írónője. A Tiltott férfiak sorozatával nyit a Könyvmolyképző, itt minden kötetben más a főhős, így önállóan is élvezhetőek a történetek.

Az első kötetben, A csókod árában a hősnőnk egy férfi prostituáltba zúg bele, elég szokatlan megközelítés, ugye? Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből, mert száz százalék, hogy ezt elolvasom!

Linda Kage – A csókod ára (Tiltott férfiak 1.)

Mondhat bármit az unokatesóm, nem én vagyok a lehetetlen kapcsolatok királynője.

Mármint az, hogy a legutóbbi barátom megpróbált megölni, és maradt is utána egy szép kis seb a nyakamon, majd miatta kénytelen voltam az ország másik felébe költözni, és megváltoztatni a nevemet Reese Randallre, csak hogy ne találjon rám, még nem jelenti azt, hogy…

Na jó, kit akarok átverni? Elsőéves fősulisként nem hiszem, hogy bárkinek is rosszabb múltja lehetne a pasikkal.

Így amikor Mason Lowe felbukkant az életemben, a szerelem kábé utolsó helyen szerepelt a terveimben. De a kémia kettőnk között… berobbant. A kapcsolatunk ellentmond a logikának. Ő annyira dögös. És ha mellette vagyok, élőbbnek érzem magam, mint valaha. Vele még a vitákat is élvezem. Ő lehetne a lelki társam… ha nem lenne egyetlen, apró bökkenő.

A pasi selyemfiú.

Egek, én aztán tudok választani!

Magával ragadó történet egy különös párossal.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)