Home Megjelenésre várva A pislantások közötti világ – Gyönyörű lett az új Vörös Pöttyös magyar...

A pislantások közötti világ – Gyönyörű lett az új Vörös Pöttyös magyar borítója!

Még idén megjelenik Amie Kaufman (Aurora Rising) és Ryan Graudin (Invictus – Az idő gyermeke) új regénye, A pislantások közötti világ a Vörös Pöttyösök között. A magyar borító már be is futott, és wow gyerekek, ez több, mint gyönyörű! Ráadásul a történet is nagyon érdekesnek tűnik.

Amie Kaufman & Ryan Graudin – The World Between Blinks: A pislantások közötti világ

*Marisol és Jake vonzzák a kalandokat. Ezt néhai nagymamájuknak köszönhetik, a legendás utazónak és kincsvadásznak.

Amikor Nana halála után a kiterjedt család még egyszer összegyűlik a nagymama tengerparti otthonában, a két unokatestvér belevág egy rendkívüli utazásba. Egy térkép alapján, amit a házban találnak, titokban kihajóznak egy közeli világítótoronyhoz – és egy másik világban találják magukat.

A Pislantások közötti világ varázslatos hely, itt lyukad ki minden, ami a mi világunkban elveszik. Jake és Marisol lépten-nyomon olyan emberekbe és tárgyakba botlanak, akikről és amikről a történészek nem tudják, hova tűntek. Mint például Amelia Earhart pilóta, vagy az elsüllyedt Atlantisz.

De a férfi, aki a hazatérésük kulcsa lehetne, nem akarja, hogy megtalálják őt, és ha a gyerekek nem kerítik kézre gyorsan, örökre az elveszettek világában ragadhatnak. *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)