Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az ezüsterdő hercegnője: Újabb retelling a Vörös Pöttyösök között

Várhatóan még idén érkezik magyarul az Éjféli bál sorozat lezáró kötete, az Az ezüsterdő hercegnője, ami ezúttal egy Piroska és a farkas retelling történet lesz. Alább meg is nézhető az eredeti borító és a magyar fülszöveg.

A sorozat első két részét szerettem, aranyos történetek voltak, így a nagy lezárást is kíváncsian várom. Ugye nem vagyok ezzel egyedül?

Jessica Day George – Az ezüsterdő hercegnője (Éjféli bál 3.)

Néha a FARKAS a HŐS, és a NAGYMAMA az, akivel VIGYÁZNOD kell…

Petúnia hercegnőt elrabolták! Bár… a baleset szó jobban illene a történtekre. Olivér, a vesztfálini erdők farkasai néven elhíresült tolvajbanda feje, nem szándékosan tette. Most pedig kénytelen lesz helyrehozni a dolgokat. Színt vall a király előtt, és elviszi a hercegnőt a nagyhercegnő birtokára.

Ám Petúnia távolról sincs biztonságban. Gyerekként a tizenegy nővérével együtt megátkozták őket, és emiatt szüntelenül táncolni kényszerülnek a Kőbezárt király éjféli bálján. Petúniát újfent baljós álmok üldözik, és nem lehet biztos abban, hogy valóban csupán rémálmokról van szó. Amikor a nővéreivel egy alaposan előkészített csapdába esnek, ki más menthetné meg őket, mint egy jóképű erdőlakó?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)