Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Vastündérek: Ennyire szuper trailerek készültek Julie Kagawa sorozatához!

Idén gyönyörű új borítókkal jelent meg magyarul is Julie Kagawa sikersorozata, a Vastündérek. Ennek örömére én is elolvastam az első részt, itt írtam róla véleményt.

A könyvekhez külföldön szuper trailerek készültek, méghozzá élő szereplősek. Manapság ez már elég ritka, hogy ennyit fektessen be egy kiadó a forgatásra, így a Vastündérek trailerek még nagyobb ritkaságnak számítanak.

Alább igyekeztem egy csokorba gyűjteni mindet, remélem semmi sem maradt ki. Jó szórakozást a videókhoz!

* Elolvasnád a sorozatot? Katt ide! *

* Elolvasnád a sorozatot? Katt ide! *

 • A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából hazánkban ismét megjelent Julie Kagawa méltán népszerű sorozatának, a Vastündéreknek első kötete ezúttal új, modern külsővel. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják A vaskirály titkokkal és izgalmakkal teli történetét, mely egészen a tündérek birodalmáig repíti olvasóját.

 • Mostani játékunk során közismert tündéreket keresünk. Minden állomáson találtok egy betűhalmazt, nektek pedig nincs más dolgotok, mint helyes sorrendbe rakva kitalálni, mi az állomáson szereplő tündér neve, majd beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

  (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

  MINUE

  a Rafflecopter giveaway

 • 07/16 Readinspo – Borítómustra
  07/18 Csak olvass!
  07/19 Sorok Között
  07/20 Fanni’s Library – Idézetek
  07/21 Dreamworld – Ismerd meg a szereplőket
  07/22 Fanni’s Library
  07/23 Kelly & Lupi olvas – Interjúfordítás
  07/24 Readinspo
  07/26 Sorok Között – Trailerek
  07/28 Dreamworld