Home Hírek Íme, az utolsó Sulijegyzetek regény, a Szívkeringő fülszövege!

Íme, az utolsó Sulijegyzetek regény, a Szívkeringő fülszövege!

Még idén megjelenik Tavi Kata sikersorozatának, a Sulijegyzeteknek az utolsó kötete. Véget ér tehát egy korszak, én is kíváncsian várom, hogy miként zárul Lilla és Krisztián története.

A megjelenés ősz végén, talán december elején esedékes, alább megnézhetitek a fülszöveget is. Végleges borító még nincs, de a kiadónál nemrég volt borító szavazás, amit ez a terv nyert meg. De persze ettől még ez nem tekinthető véglegesnek 🙂

Tavi Kata – Szívkeringő (Sulijegyzetek 4.)

Lilla és Krisztián végzősök lettek a Duna-parti Gimnáziumban. Az tanévben egymást érik az izgalmas események: szalagavató, pályaválasztás, és vár rájuk a mumus,a rettegett érettségi vizsga is. A pár kapcsolata egyre komolyabbra fordul, de képesek lesznek kezelni a szerelem komolyabb kihívásait? Lilla válaszokat keres arra, ki ő, merre induljon a középiskola után, és hol a helye Krisztián életében.

A barátok mindennapjai sem könnyebbek. Vajon Márk elég erős, hogy szembenézzen az évek óta eltitkolt igazsággal? Gréta és Ákos meg tud birkózni azzal, hogy eltérnek a jövőbeli terveik? Jázmin és Kristóf feláldozná-e a szerelmet a tanulásért? Vajon Flóra örök magányra van ítélve?

Senkinek sem könnyű kiegyensúlyozottnak maradni, amikor ilyen nehéz döntéseket kell meghozni. Megvalósulhatnak az álmok, vágyak, szerelmek, amiket eddig kergettek? Egyáltalán ugyanarra vágynak még, amire régebben?