Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Valaki más nyara: Új Vörös Pöttyös érkezik, amiből film készülhet

A Könyvmolyképző Kiadónál érkezik várhatóan még idén Rachel Bateman sikerkönyve, a Someone Else’s Summer. (Éljen! Olyan kíváncsi voltam rá)

A történet egy olyan hősnőt mutat meg, akinek meghal a nővére, Anna pedig úgy dönt, hogy valóra váltja Storm bakancslistáját.

A filmes jogok még 2017-ben elkeltek, a főszerepet Bailee Madison (Életem nyara) kapta meg a főszerepet. „Nagyon izgatott vagyok. Ez a történet igazán fontos a számomra, alig várom, hogy viszont lássam a vásznakon” – nyilatkozta anno az író, viszont sajnos a projektről nem hallani azóta új híreket.

A könyvet viszont hamarosan elolvashatjuk, és bízzunk benne, hogy előbb-utóbb a film is megvalósul.

Rachel Bateman – Valaki más nyara

Anna mindig is bálványozta a nővérét, Stormot, így miután a lány egy tragikus autóbalesetben meghal a középiskolai ballagása éjszakáján, a család összeomlik, Anna pedig teljesen elveszettnek érzi magát.

Aztán a lány megtalálja Storm nyári bakancslistáját, és úgy dönt, azzal tiszteleg a nővére emléke előtt, hogy ez lesz élete legjobb nyara – melynek részeként hatalmas autós körutazásra indul az álmoskás iowai városból az óceánpartra. Anna mindent ki szeretne pipálni Storm listájáról a nővére legjobb barátjával, Cameronnal – a szomszéd sráccal –, aki talán tudta, hogy Storm álomnyara végül majd ahhoz vezet, hogy Anna megismerje önmagát.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)