Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az Éhezők viadalát idézi meg az új YA tv-sorozat

Pár hete robbant a hír, hogy tv-sorozat készülhet Lauren Oliver itthon is megjelent Pánik című könyvéből. Most jött a hír, hogy az Amazon berendelte a sorozatot, így tuti képernyőre kerül, s már a főszereplők is megvannak.

Olivia Welch alakítja Heathert, Mike Faist lesz Dodge, míg Ashlei Sharpe Chestnut alakíthatja Natalie-t. A premier dátuma még nem nyilvános. És miről szól a sztori? Íme, a regény fülszövege, amiből egyértelművé is válik, miért emlegetik már most az új Éhezők viadalaként az amerikai sajtóban a Pánikot.

Heather soha nem gondolta volna, hogy részt fog venni a Pánikban, a legendás versenyben, a végzős gimnazisták megmérettetéseiben, amelynek rendkívüli tétje van – mindenekfelett a busás nyeremény. Soha nem képzelte magát bátornak, sőt azt sem gondolta, hogy valaha küzdeni fog vagy kiáll magáért. Amikor azonban talál valamit, és valakit, akiért küzdhet, rájön, hogy bátrabb, mint hitte volna.

Dodge viszont soha nem félt a Pániktól. Mélységes titka rendkívüli hajtóerő, és biztos benne, hogy a győzelmet is garantálja neki. Azt azonban nem tudja, hogy mások is őriznek titkokat. Mindenkinek oka van játszani.

Heather és Dodge számára a játék új szövetségeket, váratlan felfedezéseket hoz, és mindkettőjüket megismerteti az első szerelemmel. Ráébreszti őket, hogy néha azokra a dolgokra van a legnagyobb szükségünk, amelyektől a legjobban félünk.