Home Hírek Magyar borítót kapott Brigid Kemmerer új Vörös Pöttyöse, a Titok!

Magyar borítót kapott Brigid Kemmerer új Vörös Pöttyöse, a Titok!

A Könyvmolyképző Kiadónál végre érkezik az Elementálok sorozat negyedik része, a Titok.

Ez a sorozat azért is emlékezetes számomra, mert az első részt nem igazán szerettem. A második volt Gabriel története, és egyszerűen imádtam. Hunter regénye lett a harmadik rész, és az is zseniális lett, különösen a csavarral a végén. (Mindegyik részben mások a főhősök, és van egy laza szál, ami összeköti őket)

Már alig várom, hogy Nick Merrick történetét is elolvassam. Annál is inkább, mert az LMBT címke a goodreadsen szerepel a regénynél, remélem komolyabban megjelenik majd benne.

A Titok borítója most befutott, maradt az eredeti. Alább megnézheted a fülszöveggel együtt. A megjelenés 2021 nyarán esedékes.

Brigid Kemmerer – Titok (Elementálok 4.)

Sehol nincsenek biztonságban. Még otthon sem.

Nick Merrick az összeomlás határán áll. Mindenből kitűnő jegyet kéne szereznie, különben nem jut be az egyetemre. Igyekszik a bátyja vállalkozását is a felszínen tartani, nehogy a Merrick család az utcán találja magát. Folyamatosan titkolózik a családja, de főképp az ikertestvére, Gabriel előtt, nehogy megtudják, hová jár esténként, mert fél, ha rájönnek, elveszíti őket. Mindeközben igyekszik kiverni a fejéből „barátnője” szexi és magabiztos táncpartnerét.

Quinn ezalatt Nick esküdt ellenségével kavar.

Egy Őrző már számolja a percet, hogy mikor ölheti meg a Merrick testvéreket.

Vihar közeleg. Minden oldalról.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)