Home Könyves idézetek El Diablo – Íme, 7 kedvcsináló idézet az új Rázós Könyvhöz!

El Diablo – Íme, 7 kedvcsináló idézet az új Rázós Könyvhöz!

Hamarosan érkezik a legújabb rázós könyv, az El Diablo. A kötet tele van tűzforró erotikus jelenetekkel, és bizony néhol nagyon kemény történések is zajlanak benne, így húsz éven felüli olvasóknak ajánlom elsősorban a könyvet. Össze is gyűjtöttem 10 olyan idézetet, ami remélhetőleg meghozza a kedvetek az El Diablóhoz!

  * Figyelem! Az idézetek elolvasását csak 20 éven felülieknek ajánlom! *  

#1

„A büdös kurva életbe!
Ennek nem szabadott volna megtörténnie. Lexinek nem szabadott volna ott lennie az egyik vendégszobámban. Ehhez képest az egyik istenverte ágyamban feküdt, mintha kibaszott lakótársak lennénk. Nem tudtam elég gyorsan elkotródni az ágya mellől.
Ez nagyon gáz.
A tűz a szemében.
A bőre tapintása.
Az illata körülöttem.
Jól megszívtam.
De nem számított. Tudtam, hogy mindenképpen az elbaszott pokolra jutok majd. Csak őt nem akartam magammal rángatni a mélybe.”

#2

„A spicc-cipőm és a lapos balettcipőm ott állt egymás mellett a sötét padlón, mellettük egy fekete zsákot pedig vadonatúj darabokkal töltöttek meg. Letöröltem az arcomon gördülő könnyeket. Kevesebb mint huszonnégy órája jártam ebben a helyiségben. El sem akartam hinni, hogy ennyi idő alatt a férfias konditermet ilyen meseszép, nőies hellyé alakították. A meglepetéseknek csak nem akart vége szakadni. A hifiberendezéshez lépve elképesztő mennyiségű balett-CD-re bukkantam Mozarttól Gershwinig. Ott volt köztük A hattyúk tava is.”

#3

„Megint a két mozdulatlanná merevedett férfira néztem, akik próbáltak előre gondolkodni, és kitalálni a következő lépésemet. Semmit sem tudtam leolvasni a rohadékok arcáról. Mintha nem lett volna szívük, lelkiismeretük, és igazából egyetlen kurva pillanatig sem fogták volna fel, hogy mit művelnek.
Életemben először láttam közelről a gonoszt a maga valójában. Aznap este nem csak Sophia és Amari ártatlanságát vették el.
Többé nem fiú voltam.
Nem kölyök.
Nem gyerek.”

#4

„– Érzed ezt a szagot? – kérdezte kaján vigyorral.
– Milyen szagot?
– Szerintem punci lehet – vihogott.
– Ezt értsem úgy, hogy szerinted gyáva vagyok? Kinek kellett annak idején kihúznia a szarból? Akkor bezzeg kurvára nem voltam punci, mi? Különben meg akkor sem ismernéd fel a punci szagát, ha az arcodra ülne.”

#5

„Mindenki tudta, ki az apám, és féltek tőlem emiatt.
Sosem rajongtam azokért, akik a gyengéken élősködtek. Talán, mert annyi gyengeséget láttam a nővéremben. Bármit feláldoztam volna, hogy megvédjem, ha úgy hozza a sors. Apám tudta, hogy Amarit nem ugyanabból a fából faragták, éppen azért nem engedte, hogy kitegyem a lábamat a házból, amikor nincsenek otthon. Sosem értettem, ennek mi értelme. Mindenhol ott állt egy testőr, aki csak arra várt, hogy meghúzza a ravaszt, ha beüt a krach.

#6

„– Én nem szeretkezem, Sophia. Én baszok. Hosszan baszok. Keményen. És meg akarlak baszni. Minden önuralmamra szükségem van, hogy ne tegyelek most azonnal a magamévá. Én csak ehhez értek, kicsim. Soha nem szeretkeztem még. De akarok… veled.”

#7

„– Nem tudom elképzelni az életemet nélküled. Inkább meghalok, mint hogy egyetlen napig ne lássam a szépséges arcodat. Szükségem van rád, és ez a gondolat egészen félelmetes a magamfajta férfi számára. Nem szabadna belerángatnom ebbe az életbe, ebbe a világba, mégsem tudlak elengedni. Nem is foglak. Csak melletted van értelme az életemnek, te vagy az egyetlen, ami kizárólag az enyém, és senki másé. Nem fogok kamuzni neked, Sophia. Nem vagyok jó ember, de miattad mégis az akarok lenni.”

EL DIABLO – BLOGTURNÉ

 • Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó Rázós könyvek sorozatában M. Robinson sötét hangulatú romantikus regénye, az El Diablo. A Blogturné Klub tagjai öt állomáson át kísérik el Alejandro Martinez útját a pokolba, avagy a mennyországba, a történet végén kiderül! Tarts velünk és a játékunk megfejtéséért cserébe megnyerheted a három nyereménykönyv egyikét a Könyvmolyképző Kiadó felajánlásában.

 • Játékunk a mozis ördögökhöz kapcsolódik, egy-egy jellemző kép alapján kell kitalálnotok a filmek vagy sorozat címeit, melyekben maga az ördög jelenik meg. Kérjük, írjátok be a megfejtéseiteket a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
  Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az értesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 04.13 Kelly és Lupi olvas
  04.15 Sorok között
  04.17 Betonka szerint a világ…
  04.19 CBooks
  04.21 Dreamworld extra