Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön magyarul a harmadik The Kissing Booth – A csókfülke regény is!

Az első The Kissing Booth regény még jóval a filmek előtt megjelent itthon, akkoriban úgy reklámozták, hogy 17 éves az írója. Maga a regény nem lett kedvenc, de a filmet szerettem.

A filmeknek köszönhetően pedig már a második rész is megjelent, 2021. augusztus 06-án pedig jön a harmadik kötet, a Még egyszer, utoljára, amiben egy korszak vége minden más kezdetét jelenti.

Alább már megnézhetitek a fülszöveget és a magyar borítót is. A lenti sárga sávot még mindig sajnálom, de klassz, hogy megkaptuk a filmes posztert borítónak. A könyv ide kattintva előrendelhető.

Beth Reekles – The Kissing Booth 3 – Még egyszer, utoljára

Egy korszak vége, minden más kezdete…

Kitört a nyár, és Elle tervei a feje tetejére állnak, amikor kiderül, hogy egy olyan egyetemre is felvették, amelyikről álmodni sem mert. Már csak pár napja maradt, hogy meghozza a nagy döntést. Választania kell: vagy a Harvardot célozza meg a pasijával, vagy a Berkeley-re megy a legjobb barátjával, ahogyan tervezték, amióta az eszüket tudják.

A tengerparti házban megtalálják a gyerekkori bakancslistájukat, és úgy döntenek, hogy minden pontját megvalósítják. Elle azt ígéri Noah-nak és Lee-nek, hogy ez lesz életük legjobb nyara. Bár mindent megtesz, hogy ez így is legyen, a kétség, hogy jó döntést hozott-e a jövőjével kapcsolatban, nem hagyja nyugodni.
A szerelmet válassza, vagy a barátságot?

Vesd bele magad még egyszer, utoljára Elle, Noah, Lee és a többi kedvenc Kissing Booth-szereplőid kalandjaiba!

A nagy sikerű Netflixes Csókfülke 3. alapjául szolgáló regény

Így reagáltrak A Csókfülke 3. trailerre a főszereplők!