Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A szememet nézd! címmel jön az új feminista Menő Könyv

Nagy boldogság látni, hogy egyre több feminista hangvételű regény jelenik meg magyarul. Legközelebb a Menő Könyvek gondozásában érkezik A szememet nézd!, ami 2021. július 12-én jelenik meg, és kötelező olvasmánynak ígérkezik.

* Elolvasnád? Rendeld meg itt kedvezménnyel! *

Laura Zimmerman – A szememet nézd!

Ha Greer Walsh csak a saját fejében létezne, sokkal egyszerűbb élete lenne. Koncentrálhatna az emelt matekra, vagy arra, hogy fenntartsa a békét a legjobb barátnője és mások között. Akkor végre nem számítana, hogy ő az egyetlen diák a Kennedy Gimnáziumban, akinek a melle nagyobb, mint a koponyája.

De a fejedbe zárva nem lehet röpizni. Se uszodába menni. És pláne nem tudsz furcsa, majdnem-randikon részt venni a lehengerlő stílusú új sráccal. Mert ezekhez mind szükség van egy testre. Csak az a baj, hogy Greert kiborítja a sajátja.

A szememet nézd! egy fájdalmasan őszinte, megkapó és humoros történet kínos pillanatokról, kegyetlen meccsekről, képzelt pillangókról és szétszakíthatatlan barátságokról Nyáry Luca lendületes fordításában. Egy mese a nagy fekete pulóverekről, és egy lányról, aki megtalálta belőlük a kiutat.