Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Arthur, a király: Magyar borítót kapott az Arany Pöttyös, amiből film készült

Idén tavasszal érkezik az Arany Pöttyösök közé az Arthur, a király című igaz történeten alapuló regény, ami egy kóbor kutya és a főhősünk, Mikael barátságáról szól. A magyar borító alább megtekinthető.

A történetből film is készült, a főszerepekben Mark Wahlberg, a Sang-Chi sztárja Simu Liu és a Trónok harcából megismert Nathalie Emmanuel. A filmet 2022 elején kezdték el forgatni a Dominikai Köztársaságban, a premierjére legkorábban év végén kerülhet sor, addig is bőven lesz alkalmunk elolvasni a regényt.

Mikael Lindnord – Arthur, a király – A kutya, aki átszelte a dzsungelt, hogy otthonra leljen

Amikor egy 700 kilométeres versenyen teszed próbára az erődet, ismeretlen hegyeken és dzsungeleken küzdöd át magad, a legkevésbé sincs szükséged egy nyomodba szegődött kóbor kutyára.

Pedig Mikael Lindnorddal, egy dél-amerikai kalandverseny svéd csapatának kapitányával pontosan ez történt, amikor az egyik pihenőjük alkalmával megsajnált egy kóbor kutyát, és odadobott egy húsgolyót a koszos, ám roppant büszke állatnak. Amikor másnap továbbindultak, a kutya követte őket. Bárhogy próbálkoztak, nem sikerült lerázniuk, és Mikael egyszer csak rádöbbent, hogy nem is akar megszabadulni négylábú követőjüktől.

Gyors sodrású folyókon átkelve, betegséggel és sérüléssel küzdve, a világ legerőpróbálóbb terepén a négytagú csapat és a kutya együtt menetelt a cél felé, ahol Mikael úgy határozott, magával viszi a kutyát Svédországba, bármibe kerüljön is.

Igaz történet. Ismerd meg kalandjaikat!