Home Hírek Újra együtt! – Új adaptációban nyomul Ansel Elgort és Chloe Grace Moretz

Újra együtt! – Új adaptációban nyomul Ansel Elgort és Chloe Grace Moretz

A Carrie után újabb könyvadaptációban szerepel együtt Ansel Elgort és Chloe Grace Moretz! Ráadásul ezúttal is egy izgalmas, feszültségekkel teli filmben láthatjuk őket viszont.

A November Criminals Sam Munson Szívás című regénye alapján készült. Addison (Elgort) útját követi nyomon, aki próbál rájönni, hogy ki ölte meg az osztálytársát, és ez egyre zűrösebb ügyekbe keveri. Moretz alakítja Diggert, Addison legjobb barátját.

A film 2017. december 8-án érkezik meg az amerikai mozikba, de már november 7-én elérhető lesz digitálisan is.

Magyar premierről egyelőre nincs szó, de a Menő Könyvek jóvoltából érkezik a filmet ihlető regény, a megjelenés 2017. október 20-án esedékes. Alább meg is nézhetitek a menő borítót és a fülszöveget.

Sam Munson – Szívás

Mik a legjobb és a legrosszabb tulajdonságaid?

Addison Schacht komolyan veszi a Chicagói Egyetem felvételi esszékérdését, és kendőzetlen őszinteséggel számol be arról, amit élete eddigi tizenhét éve alatt titkolni próbált. Az iskolai marihuánaárusítást, barátságát egy Ásó nevű lánnyal (aki – és ez fontos – NEM a barátnője), az Aeneis-fordításokat és persze a nyomozást. Addison ugyanis fejébe veszi, hogy kideríti, ki és miért gyilkolta meg az osztálytársát, Kevin Broadust. Megszállottan ragaszkodik tervéhez, még akkor is, amikor Ásóval olyan rejtély közepébe csöppen, melyet nem biztos, hogy kezelni tud.