Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az utolsó szerelmeslevél – Nyáron jön a Netflixre az új Jojo Moyes könyvadaptáció!

A Mielőtt megismertelek után egy újabb Jojo Moyes könyvadaptációnak örülhetünk. Az utolsó szerelmeslevél főszerepeiben Shailene Woodley, Felicity Jones, Joe Alwyn és Callum Turner.

A romantikus film 2021. július 23-án debütál a Netflix műsorán, és már meg is kaptuk az első posztert és a magyar feliratos előzetest. A film egészen kötelező néznivalónak ígérkezik!

Jojo Moyes – Az utolsó szerelmeslevél

Ellie ​századunk tipikus szinglije, aki az újságírói karrierje nyújtotta biztos jövedelmének és baráti társaságának köszönhetően alapvetően élvezi független életét. Jó kedélyét egyetlen dolog árnyékolja be: egy nős, családos férfiba szerelmes. A szerkesztőség archívumában – megírható téma után kutatva – véletlenül rábukkan egy levélre, melyben egy szerelmes férfi arra kéri kedvesét, Jennifert, hagyja ott a férjét, és utazzon el vele. Ellie az 1960-as években írt rejtélyes levélben saját titkos vágyait fedezi fel, ezért megpróbálja kibogozni a szerelmi történet szálait, bízva abban, hogy reményt meríthet a hajdani szerelmespár sorsából.

Az eseménydús, váratlan fordulatokban bővelkedő regényben a múlt és a jelen romantikus, megható, szenvedélyes – olykor erotikus – képei váltakoznak. Jennifer a múltban próbálja megtalálni elveszett szerelmét, az időközben újabb szerelmes levelekre bukkanó Ellie pedig a jelenben igyekszik felkutatni az egykori szerelmeseket, és megtudni, vajon egymásra találtak-e végül?