Home Hírek Két kötetben érkezik az Üvegtrón utolsó része – Itt a magyar fülszöveg

Két kötetben érkezik az Üvegtrón utolsó része – Itt a magyar fülszöveg

Még idén érkezik magyarul az Üvegtrón utolsó kötete, ami a Hamvadó királyság magyar címet kapta. Ez az eddigi leghosszabb Üvegtrón rész, Amerikában 984 oldalas. A magyar verzió ennél lényegesen hosszabb lesz, mert a Könyvmolyképzőnél nagyobb a sorköz és a betűméret is a kellemesebb olvashatóság miatt. A Hamvadó királyság így két külön kötetben jelenik meg. Íme a tervezett, még nem végleges fülszöveg.

Sarah J. Maas – Kingdom of Ash: Hamvadó királyság

Elérkezett a végső háború.

Aelin Galathynius rabszolgából a király orgyilkosává, majd egy birodalom királynőjévé vált. Útjának utolsó, szívbe markoló szakasza a háború kitörésével veszi kezdetét.

Aelin mindent kockára tett, hogy megmentse a népét – csakhogy hatalmas árat fizetett érte. A tündérkirálynő vaskoporsóba zárta, és most tüzes akaratának utolsó lobbanására is szüksége van, hogy elviselje a kínokat.

Ha megtörik, Maeve pusztulásra ítél mindenkit, akit szeret. Csakhogy Aelinnek fogytán az ereje…

De hiába került ő fogságba, a barátainak mennie kell tovább. Bizonyos kötelékek elmélyülnek, míg mások örökre megszakadnak.

A tenger túlpartján Rowan, hű társaival foglyul ejtett hitvesét és királynőjét keresi – nehogy végleg elveszítse!

A sors fonalai végül összeérnek, és kénytelen mindenki összefogni, miközben Aelin a saját életéért és egy jobb világért küzd.

Sarah J. Maas kirobbanóan sikeres Üvegtrón sorozatának utolsó, döbbenetes felvonása!

Mélyedj el az élményében!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)