Home Hírek Pókember: Nincs hazaút – Itt az első magyar szinkronos előzetes!

Pókember: Nincs hazaút – Itt az első magyar szinkronos előzetes!

Miután kiszivárgott a netre egy Pókember: Nincs hazatérés előzetes, a Sony kiadta rendesen is, ráadásul már magyar szinkront is kaptunk hozzá! Íme!

A második rész végén izgalmas helyzetben hagytuk ott Pókembert: Mysterio leleplezte a személyazonosságát, így most Peter kénytelen szembenézni a hatóságokkal és az emberek reakcióival is.

A történetről eddig nem sokat tudtunk, de a trailer már felvázolta, hogy miről fog szólni ez a film: Peter megkéri Doctor Strange-et, hogy törölje el azt, hogy mindenki tudja ki is ő, és ez nem várt mellékhatásokkal jár.

A trailerben többek között fel is tűnik az első Pókember filmből Alfred Molina, de kaptunk utalásokat a Zöld manóra (Willem Dafoe) és Electróra (Jamie Foxx) is, a pletykák szerint Tobey Maguire és Andrew Garfield felbukkanására is esély lehet, hiszen itt már megnyílik a multiverzum. Arról is pletykálnak, hogy a Netflix-sorozatból ismert Daredevil, aka Matt Murdock (Charlie Cox alakításában) is tiszteletét tegye a filmben.

Nos, hamarosan mindent megtudunk, legalábbis bízzunk benne, hogy a vírus is megengedi majd, hogy december 16-án bemutassák a mozik a filmet.