Home Hírek Ők lesznek Hope és Haley pasijai a The Originals ötödik évadában

Ők lesznek Hope és Haley pasijai a The Originals ötödik évadában

A The Originals jövőre bemutatkozó ötödik évada az utolsó lesz. Ha sajnálnátok a búcsút, talán az jó hír lehet, hogy Amerikában könyvek is megjelentek a szériához. A vég előtt viszont vár ránk egy utolsó szezon, amihez most két jóképű színészt is castingoltak.

Az ötödik évadra nyolc éves időugrás várható, Hayley-nek pedig lesz egy Declan nevű pasi az életében, akivel inkább a barátság extrákkal vonalon halad. A srác mellesleg egy csábos ír séf lesz, akit a Reignből ismert Torrance Coombs alakít.

Most már Hope is majdnem felnőtt, az új részekben tinédzserként látjuk viszont. Az ő lehetséges pasiját Romannak hívják, aki egy igazi rosszfiú, de mégis, oly csábos, mellesleg Hope iskolatársa. A srácot nemrég alakították át vámpírrá, és meglehetősen kíváncsi lesz Hope családjára. A srácot az Utódokból ismert Jedidiah Goodacre alakítja.

Az új szezon amerikai premierje 2018-ban esedékes, addig is, ha még nem láttátok, a részeket magyarul a Tv2 csoport Prime csatornáján követhetitek nyomon. Most a harmadik évadot sugározzák.