Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyvajánló: 5 Vörös Pöttyös, amiben boszorkányokról olvashatsz!

Ki ne szeretné a boszorkányos regényeket? Én már gyerekkoromban is oda voltam értük, és ez mostanra sem változott! Ezért is örülök nagyon, hogy megjelent a The Wicked Deep című regény, amit külföldön már nagyra méltattak az olvasók.

A mai könyvajánlómban 5 olyan Vörös Pöttyöst ajánlok, amiben boszorkányokról olvashatsz, a The Wicked Deep boszorkányos értékelésével pedig vasárnap érkezem!

Cassandra Clare – Árnyvadász könyvek

Létezhet-e ilyen lista Magnus Bane nélkül? Nevezhetjük warlocknak, boszorkánymesternek, egy biztos, Magnus az egyik legerősebb varázstudó, aki ellen még az árnyvadászok sem állnak ki szívesen. Magnus pikáns, szexi, hatalmas beszólásai vannak, nem véletlen, hogy ő a parti középpontja, de emellett hatalmas a szíve, úgy tud szeretni ahogy kevesek, végtelenül megbízható, lojális és az Alechez fűződő szerelme epikus. Egy szó, mint száz, tessék Cassandra Clare-t olvasni! *-*

L.J. Smith – A titkos kör

A könyvekből tv-sorozat is készült, igaz, csak egy évadot élt meg. Hősnőnk visszatér a kisvárosba, ahol az édesanyja is nevelkedett, és itt döbben rá, hogy ő valójában boszorkány, felfedezi az erejét, belép egy kovenbe, de veszély leselkedik rá, no meg a szerelem is a jóképű Adamnek köszönhetően. Itt még csak az első részt olvastam, az szerethető volt, de semmi extra, a tv-sorozat viszont kedvenc lett!

Lois Duncan – Locked in Time

A többi könyvvel ellentétben ez a regény nem száz százalékosan boszorkányos történet, és valahogy mégis az, ahhoz viszont hogy eláruljam a miértjét, spoilereznem kéne. A regényről így inkább annyit mondok, hogy a hősnőnk hamarosan egy olyan sokkoló titokra jön rá az édesapja új felesége és annak gyerekei kapcsán, amik veszélybe sodorják az életét. Izgalmas, egyedi könyvről van szó, én nagyon szerettem.

Sarah Rees Bennan – Sabrina hátborzongató kalandjai

A Netflix sorozatának a kiegészítő köteteiben a félig boszorkány, félig halandó Sabrina életét ismerjük meg, akinek egyre nehezebb választani a két élete között. A halandókhoz a barátai és a szerelme, a boszorkányokhoz az ereje és a családja köti… Elég sok kiegészítő kötet jelent meg mostanság a sorozatokhoz, Bennan viszont igazi Sabrina rajongó, ezek a regények kiegészítik a sorozatot, és tényleg út adják át a karakterek érzéseit, gondolatait, ahogy azt a könyvekben megismerhettük.

Rachel Hawkins – Hex Hall

Ez az egyik legviccesebb Vörös Pöttyös sorozat, nekem ez a legmaradandóbb emlékem a kötetekkel kapcsolatosan. Hősnőnk egy varázssuliba kerül, ahol egy halott őse csábítgatja őt a rosszra és az ereje felfedezésére, eközben pedig egy srác is elcsavarja a fejét, kérdés megbízhat-e benne. A rövid, tömör kötetek egy pillanatra se hagyják unatkozni az embert, ráadásul nem csak boszik, hanem mindenféle természetfeletti lény feltűnik a regényben.

 • Nemrég jelent meg a Könyvmolyképző kiadónál a The Wicked Deep – Gonosz mélység című YA-regény, ami egy elátkozott városban játszódik! Sparrowba minden nyáron visszatér a három boszorkányságért vízbe lökött nővér, hogy pár fiút megbabonázva megbosszulják halálukat! Vajon mit tehet egy helyi lány, hogy megmentse a nemrég érkezett fiú életét? Tartsatok velünk a regény blogturnéján, és ne feledjétek, hogy a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a regény a Gonosz mélység egy példányát!

 • Történetünk egy elátkozott helyen játszódik, így minden állomáson újabb és újabb elátkozott vagy elhagyatott helyeket kell kitalálnotok! Ezek lehetnek városok, házak, temetők, bármi, ha rájöttetek a leírásból, írjátok be a megoldást a megfelelő rubrikába!
  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  “A festői környezetben, a floridai Palm Beachen épült ház eredetileg egy temetkezési vállalatnak adott otthont. Joseph, a vállalat egyik alkalmazottja önkezével vetett véget az életének a padláson, innentől kezdődtek a megmagyarázhatatlan események, így a vállalkozás az 1920-as években megszűnt, és egy család költözött a házba.”

  a Rafflecopter giveaway

 • [BLOGTURNÉ KLUB]
  2 – Sorok között (extra)
  4 – Sorok között
  6 – Fanni’s Library (extra)
  8 – Fanni’s Library
  10 – Readinspo
  12 – Utószó
  14 – Hagyjatok! Olvasok! (extra)
  16 – Hagyjatok! Olvasok!