Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyarul is folytatódik a Virgin River!

A Netflix egyik sikersorozata a Virgin River, ami Robyn Carr könyvei alapján íródott. Az első regény már megjelent magyarult, az Ulpiusnál pedig 2021. július 5-én várható is a folytatás.

És mi a helyzet a tv-sorozattal? Eddig két évad került fel a streaming szolgáltatóra, tavaly év végén pedig már be is rendelték a harmadik évadot, amiben az összes főszereplő vissza fog térni.

Addig is amíg az új részekre várunk, a könyvekkel vigasztalódhatnak a rajongók. Íme a magyar borító és a fülszöveg!

* Elolvasnád? Ide kattintva már most előrendelheted! *

Robyn Carr – Virgin River 2. – Shelter Mountain

A nagysikerű Netflix sorozat alapjául szolgáló újabb regény!

Egy év alatt immár másodszor toppan be éjnek idején egy asszony Virgin Riverbe, hogy végre a háta mögött tudja a múltat.

John „Preacher” Middleton egy esős októberi estén éppen be akarja zárni a bárt, amikor egy fiatal nő nyit be hároméves kisfiával. Preacher, az egykori tengerészgyalogos, aki bőven tapasztalt fájdalmat, azonnal észreveszi, hogy egy válságos helyzet elől menekülnek, amikor meglátja, hogy az asszony csupa kék folt. Preacher szeretné megvédeni őket, és megbüntetni azt, aki ezt tette velük, de azonnal tudja, hogy most nem csak az ösztönös segíteni akarás hajtja. Paige Lassiter olyan érzéseket kavar fel ebben a szelíd óriásban, amiket Preacher sosem engedett elhatalmasodni magában.

Azután Paige volt férje is felbukkan Virgin Riverben. És ha van valami, amire a haditengerészet mottója – Semper Fi, azaz örök hűség – megtanította Preachert, akkor az az, hogy vannak dolgok, amikért érdemes küzdeni.