Home Hírek Erdély, szerelem és egy különleges lány – Jön a Macskarév!

Erdély, szerelem és egy különleges lány – Jön a Macskarév!

Az Aranymosás Public Star győztese volt Eszes Rita, akinek hamarosan megjelenik a debütáló regénye, a Macskarév.

Az alapszituáció nagyon érdekesnek ígérkezik, már csak a főhősök miatt is. Mark és Patrik ugyanis írek, és Erdlyben örökölnek kastélyt… és esnek szerelembe egy lánnyal a kocsmából, ahová amúgy szórakozni mennek.

Érdekes, izgalmas és eredeti regénynek ígérkezik, hamarosan pedig mi is megtudhatjuk, hogy mennyire az. Borító még nincs, de fülszöveg már van! Sőt, részletek is.

Olvass bele! Első fejezet + Második fejezet + Harmadik fejezet

Eszes Rita – Macskarév

Mark és Patrick testvérek, és évek óta Írországban élnek. Egy vadászkastélyt örökölnek Erdélyben, ami elhagyatottnak és lepukkantnak tűnik, ám különleges titkot rejt.

A nagyvárosi élet után a vidék unalmas, füves cigit keresnek, és az egyik helyitől egy bódító gombát kapnak. Kiderül nem véletlenül, egy különleges, vad lány csempészte eléjük.

Ki az a titokzatos lány a kocsmából, akinek szókimondó stílusa leveszi a lábáról Patricket? És ki az a szőke, időtlen szépség, akiről Mark nem tudja levenni a szemét?

Lehet-e szívből szeretni valakit, aki ennyire más?

Az egyik lány veszélyes, a másik finom lelkű és érzékeny, de közös bennük, hogy azt állítják, egy másik világból jöttek, és a fiúkra küldetés vár. Történeteik nyomán megelevenednek az ősi legendák, és miközben várak és mesebeli lények bukkannak fel, minden hely valamilyen titkot sejtet.

Mark segíteni akar, Patrick mindig új élményeket keres – de jó ötlet elindulni a két furcsa lánnyal?

A hatalmas fantáziával megírt történet az erdélyi mondavilágba kalauzol el.

Az V. Aranymosás Irodalmi Válogató Public Star kötete.