Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön magyarul a Riverdale sztárjának a verseskötete!

Nem ritka, ha egy színésznő kiad egy könyvet, bár ezek általában memoárok szoktak lenni, néha regények, de arra ritkán kerül sor, hogy valaki verseskötettel jelentkezzen.

A Riverdale sorozat sztárja, Lili Reinhart viszont a verseit öntötte sorokban, amik stílusában talán Rupi Kauréra hasonlítanak, legalábbis abban az értelemben biztosan, hogy rövid, húsbavágú költeményekről van bennük szó.

Ahogy az várható volt, a könyv magyarul is megjelenik, méghozzá az Ulpius baráti kör gondozásában. A megjelenés várható időpontja 2021. november 22.

Nagyon kíváncsi leszek, mert sajnos nem ritka, hogy az Ulpius könyvei gyenge szöveggondozással jelennek meg, gondoljunk például A démoni kultivációi nagymestere sorozat első kötetére. Verseknél különösen értő fordítás szükségeltetik, bízzunk benne, hogy meg is kapjuk.

Csak a fordítás miatt illik lecsillagozni egy regényt a molyon?

Lili Reinhart – Úszóleckék

A Riverdal sorozat sztárja, Lili Reinhart a mentális egészség tudatosságának és a testről alkotott pozitív gondolatok szókimondó képviselőjének legelső verseskötete.

Én vagyok az új kedvenc regényed
Ami miatt fennmaradsz éjszaka.
Lapozgatsz és ujjaddal kíséred a szavakat, nehogy
bármit is kihagyj.

Az Úszóleckék az ifjonti szerelem mámoros kezdetét, a ránk szakadó hírnévvel együtt járó szorongást és depressziót és a szenvedély velejáróját, az elkerülhetetlen szívet tépő fájdalmat térképezi fel.
Lili versei egyszerre mindenki által átérezhetők és mélységesen egyediek és meghittek, provokatívok, ugyanakkor vigasztalóak, rövidek, mégis mélyen szántóak, és a rá jellemző őszinteséget és kivételes rálátást tükrözik. Figyelemre méltó és gondolatébresztő illusztrációk kíséretében az Úszóleckék a női tapasztalatok mélységeit tárja fel.

„Bármely és mindegyik romantikus léleknek, remélem magatokra ismertek a verseimben.” – Lili Reinhart


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading