Home Szösszenetek Shadowhunters-sztár is felköszöntötte a szülinapján Cassandra Clare-t!

Shadowhunters-sztár is felköszöntötte a szülinapján Cassandra Clare-t!

A héten volt Cassandra Clare 44. születésnapja, emiatt született meg ez az érdekességes poszt is. Instagramon böngészve kíváncsian vártam, hogy az Instagramon felköszöntötte-e valaki Cassandrát a Shadowhunters csapatából. És nagy meglepetésemre mindössze egy Shadowhunters színész kívánt neki boldog szülinapot!

Az egyetlen, akinek a köszöntésével találkoztam az Katherine McNamara. A lány nem volt a kezdetben szimpatikus, de most már egyre inkább az, pláne a köszöntés után, amiért jár a pacsi Íme, McNamara szavai:

“Boldog születésnapot a hölgynek, aki mindent elkezdett. Köszönöm, hogy megkreáltad ezt a csodálatos világot tele lényekkel, karakterekkel és káosszal. Mindannyian számára ajándékot adtál át. Élvezd a napod!”

Kicsit azért meglepődtem, hogy Katherine volt az egyetlen. És igen, tudom létezik egy olyan rejtélyes hely az isten háta mögött, az óperenciás tengeren is túl, a kis falvakban ahol már a törpök sem laknak, hogy Twitter, de hát, oda meg ki jár… Azért remélem, azon a távoli, tweetekkel teli mesebeli helyen többen felköszöntötték Cassandrát is 🙂