Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Lassan izzó tűz címmel jön magyarul Paula Hawkins új regénye

A Lány a vonaton hatalmas jelentőségű könyv annak idején, azután erősödött meg igazán „női pszichothriller” vonal, láttuk is nem egy könyv borítóján, hogy „olyan, mint A lány a vonaton„.

Az írónő sikere tehát adott, és 2021. augusztus 31-én pedig érkezik a harmadik regénye, a Lassan izzó tűz, amivel ismét visszatér a thrillerek világába. Íme a lenyűgözően szép magyar borító és a fülszöveg!

* Elolvasnád? Ide kattintva kedvezményesen beszerezheted! *

Paula Hawkins – Lassan izzó tűz

A lány a vonaton és A víz mélyén szerzőjének új, perzselő thrillere

„Mi ütött beléd?”

Laurát egész életében előítélettel kezelték. Azt mondták rá, forrófejű, problémás, különc. Volt, aki egyenesen azt állította, veszélyes.

Miriam tudja, hogy Laura nem feltétlenül gyilkos, csak mert látták távozni a borzalmas gyilkosság színhelyéről, ráadásul véres ruhában. Miriam tisztában van vele, milyen könnyen előfordul, hogy az ember rosszkor jár a rossz helyen.

Carla magánkívül van az unokaöccse brutális meggyilkolása után. Senkiben se bízik: jó emberek is képesek szörnyűségekre. De milyen messzire megy Carla, hogy megbékélhessen?

Mindenki sérült, az ártatlanok és a bűnösök is. Vannak, akik annyira sérültek, hogy ölni is képesek.

„Nézd, mit tettél – és mi lett belőle.”

„Ez a regény torkon ragad és nem ereszt. Robbanás erejével halad az első mondattól az utolsóig. Megátalkodottan rafinált, és elképesztő térérzettel rendelkezik. Mars olvasni!” – Kate Mosse

„Ezért imádom Paula Hawkinst – a Lassan izzó tűz olyan csavarokat és fordulatokat kínál, mint a legnagyszerűbb thrillerek, de emellett mély, intelligens és nagyon emberi… a szereplők pont olyanok, mint az ismerőseink… vagy épp olyanok, mint én magam. Hawkins méltó örököse Barbara Vine és Patricia Highsmith munkásságának.” – Lee Child