Home Borítómustra Álomszép új borítók készültek a Tüskék és rózsák udvara sorozathoz!

Álomszép új borítók készültek a Tüskék és rózsák udvara sorozathoz!

Nem csak Cassandra Clare, hanem Sarah J. Maas nagysikerű Tüskék és rózsák udvara sorozatához is készültek dust jacket borítók, ráadásul nem is akármilyenek!

A borítókat Elithienart készítette, itt találjátok az Instagram profilját. Ami fontos, hogy ezek dust jacket borítók, azaz levehető borítók, mint pl. a kemény kötésű könyveknél vagy a filmes borítóknál. Méretben a magyar kiadáshoz nem passzol, sajnos csak az amerikaihoz.

Maguk a borítók szerintem nagyon szépek lettek, tök jól visszaadják a sorozat hangulatát. A csúcs mégis a hátsó borító, nekem az tetszik a legjobban, ráadásul aranyozott, ami extrán szép megoldás. Alább egy csokorba gyűjtöttem azon fanok képeit, akik már beszerezték a borítókat. Íme!

Friss információ az egyik olvasótól, Maja Szabótól: “Infó azoknak, akik rendelnének, de annyira nem magabiztosak az angolban: már nem lehet rendelni, ezek a borítók az Illumicrate könyves dobozos előfizetés egyik külön dobozában voltak és már teljesen kifogytak (ami kár, különben magam is rárepültem volna már). A rajzoló is adott el egypárat, de mivel kevés volt csak eleve, csak a Patreon oldalát követőknek. Mivel egy nyomáshoz mindig külön licencet kell kérniük a kiadótól és az írónőtől, nem valószínű, hogy egyhamar újra kaphatóak lesznek. A rajzoló egyik insta storyjában esetleg a következő kötet megjelenése körülre tippel, mikor majd ahhoz is passzolót fog rajzolni. Úgyhogy egyenlőre csak gyönyörködni tudunk a róluk készült fotókban.”

Cassandra Clare árnyvadász könyvei új alternatív borítókat kaptak!