Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

The Player: Itt az új Rubin Pöttyös sportos románc magyar borítója

Még karácsonyra megjelenik magyar a legújabb K. Bromgerg (Faking it, Szükség trilógia) regény, a The Player: A játékos. A borítót és a fülszöveget már meg is kaptuk, nézzétek csak!

K. Bromberg – The Player – A játékos (The Player 1.)

*Easton Wylder a baseball királya. Ez a sport az élete. A szenvedélye. A mindene.

Így amikor egy sérülés azzal fenyeget, hogy Easton szezonja korai véget érhet, a csapat elhívja a nagyhíru fizikoterapeutát, Dalton dokit, hogy felügyelje a felépülését. Csakhogy nem Dalton doki várja az elso kezelésen, hanem a lánya, Scout. A no tüzes, sportos, dacos és gyönyöru, de Easton kételkedik benne, hogy képes lesz segíteni neki.

Scout Daltonnak be kell bizonyítania, hogy no létére is képes kezelni a stresszt, ami egy MLB-klub fizikoterápiás kezeléseinek vezetésével jár. És mivel bizonyíthatná ezt jobban, mint azzal, ha a sztárjátékos Easton Wyldert újra pályára állítja. De a kezelés bizony meglehetosen gyakorlatias.

Egy olyan ellenállhatatlan férfival, mint Easton, ezek az érintésekkel teli kezelések csak galibához vezethetnek. Mert minél több az érintés, Scout annál jobban akarja ot, pedig nem szabad. Különösen akkor, amikor a klub érdekeit kell elsosorban szem elott tartania.

De ahogy szikrázni kezd körülöttük a levego, és egyre jobban elmosódnak a határok, vajon képesek állni az izzást, vagy valaki mindenképp égni fog? *(Ellenorizetlen szöveg, elozetes tájékoztatásra!)