Home Hírek Magyar borítót kapott 2019 közönségkedvenc romantikus regénye!

Magyar borítót kapott 2019 közönségkedvenc romantikus regénye!

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában érkezik a Rubin Pöttyösök közé Casey McQuinston díjnyertes regénye, a Piros, fehér és királykék.

A könyv a 2019-es Goodreads díjátadón nem csak a legjobb debütálás, hanem a legjobb romantikus könyv díját is elnyerte, majdnem kétszer annyi voksot kapva, mint Colleen Hoover Verity-je, ami a második lett.

És mi jelzi még, hogy szuper ez a könyv? A goodreadsen alig másfél év alatt 212 ezren csillagozták, és 4.24-es csillagot kapott a maximális 5-ből. A filmes jogok pedig már el is keltek, reméljük valóban el is készül az adaptáció.

A könyv 2021. március 2-án jelenik meg Moldova Júlia fordításában. Alább meg is érkezett a magyar borító, ami megmaradt az eredeti. Íme a fülszöveggel együtt.

Casey McQuinston – Red, White, & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék

Mi történik, ha egymásba szeret az amerikai elnök fia és a walesi herceg?

Mikor édesanyját megválasztják az Egyesült Államok elnökének, Alex Claremont-Diazból azonnal afféle királyi herceg lesz, amerikai módra. Jóképű, karizmatikus, zseniális – a mai fiatalokhoz szóló színarany a marketingcsapat kezében.

Csak egyetlen gond van vele: ellenséges érzelmei egy valódi herceggel, Henryvel szemben az óceán túlpartjáról. És mikor a bulvársajtó kezébe kerül egy fénykép Alex és Henry botrányos összecsapásáról a walesi trónörökös esküvőjén, ez már az amerikai-brit kapcsolatokra is hatást gyakorol.

A család- és államfők kárenyhítési tervvel állnak elő: megrendezik a két rivális megbékélését. Ám ami eleinte csak az Instagramnak szóló, megrendezett barátság, hamarosan elmélyül, és veszélyesebb lesz, mint azt ők ketten valaha várták volna. Alex azon kapja magát, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott a korántsem régimódi Henryvel, ami befolyásolhatja az elnökválasztási kampányt, a feje tetejére állíthat két országot, és kérlelhetetlenül felveti a kérdést: a szerelem végső soron megmentheti a világot?

Két nemzetközi celeb élete testközelből, és a megkerülhetetlen kérdés: vállaljuk-e magunkat?