Home Hírek Maradj velem! – A Dream Válogatás első magyar szerzős regénye!

Maradj velem! – A Dream Válogatás első magyar szerzős regénye!

A Dream válogatás sorozatban 2016. december 16-án végre megjelenik az első magyar szerző által írt könyv! Szaszkó Gabriella műve, a Maradj velem! egy felkavaró regénynek ígérkezik, amiben a családon belüli erőszak kapja az egyik kiemelt szerepet.

A fülszöveg alapján mindenképpen kíváncsi lettem, csak az amerikai helyszínt sajnálom, szívesebben olvasnék a témáról magyar szereplőkkel, magyar közegben.

Nemrég megérkezett a Maradj velem! borítója, szerintem egész gyönyörű lett. Alább megnézhetitek a fülszöveggel egyetemben.

maradj-velem

Szaszkó Gabriella – Maradj velem!

David Pennington a saját szabályai szerint él: sikeres író és öntörvényű alak, aki mindenkit távol tart magától, a bátyját, Christ kivéve. David élete azonban teljesen felborul, amikor Chris, a sikeres manhattani ügyvéd öngyilkosságot követ el a saját lakásában. Látszólag semmi sem indokolja a szörnyű tragédiát, hiszen a testvére mindig rendezett életet élt, sikeres volt a munkában és a magánéletben egyaránt.

David úgy dönt, megírja családjuk történetét, és megpróbál válaszokat találni Chris tettére. A nyugodt visszaemlékezést azonban bátyja volt menyasszonya, Amy megjelenése szakítja félbe. Ahogy David egyre mélyebbre merül a múlt sötét bugyraiban, és szembenéz a családjában történt szörnyűségekkel, Amy és ő egyre közelebb kerülnek egymáshoz…

Túl lehet-e lépni a múlt sebein és fájdalmain egy új élet reményében? Fel lehet-e dolgozni egy szeretett testvér halálát? Lehet-e jövője egy olyan kapcsolatnak, mely egy ilyen tragédia árnyékában születik?

Vajon David képes lesz lezárni a múltat, vagy örökre a szörnyűségek rabjává válik?