Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Egy újabb Vörös Pöttyös könyv tv-sorozatos adaptációján dolgoznak!

2017-ben itthon is megjelent Melina Marchetta díjnyertes regénye, a Jellicoe Road. A kötet adaptációján pedig már keményen dolgoznak!

Jelenleg a Wild Sheep Content nevű cég áll a projekt mögött, a Netflix egyik volt feje, Erik Barmack bábáskodik az adaptáció felett. Ami jó hír, hogy két írót már szerződtettek is, jelenleg Samantha Strauss és Angela Betizen dolgozik egy tv-sorozat verzión. A producer, Joanna Werner nagyon lelkesnek tűnik, ráadásul úgy tűnik az írónőt is bevonták a munkafolyamatokba, tehát ha ennyien dolgoznak lelkesen valamit, az csak jót jelenthet 🙂

Melina Marchetta – Jellicoe Road

Ebben a lírai, lebilincselő, díjnyertes regényben semmi sem az, aminek látszik, és minden nyom újabb kérdésekhez vezet.

Taylor Markhamet tizenegy éves korában elhagyja az édesanyja. Tizennégy évesen megszökik a bentlakásos iskolából, ám egy rejtélyes idegen a keresésére indul, és visszaviszi. Most, tizenhét évesen Taylor nem túl lelkes vezetője az iskolai titkos társaságnak, aminek a Városiakkal és az odalátogató Kadétokkal vívott éves harca épp most veszi kezdetét.

Idén azonban a Kadétokat Jonah Griggs vezeti, akinek átható tekintetét Taylor nem sokáig tudja kerülni. Ráadásul Hannah, az egyetlen felnőtt, akiben Taylor megbízik, váratlanul eltűnik.

Ha Taylor össze tudja rakni a Hannah által hátrahagyott nyomokat,, a feltáruló igazság nemcsak múltjának kérdéseire ad választ, de a jövőjét is megváltoztatja.