Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön az utolsó Hollófiúk regény itthon – Tudj meg róla többet!

Ugyan rajtam kifogott az első Hollófiúk regény, mégis nagyon boldog vagyok, hogy érkezik itthon a lezáró, negyedik kötet, mert tudom, hogy milyen sokan várjátok már a megjelenést.

Ma fel is került a Könyvmolyképző Márkaboltra a Hollókirály fülszövege, amit alább megnézhettek. Tervezett megjelenés a Könyvhét, de persze bármi közbejöhet.

Ó, és ne csüggedjen az, aki nem szívesen búcsúzik a sorozattól. Az írónő ugyanis bejelentette, hogy ír egy spin-off sorozatot – erről itt olvashattok bővebben. Az eredeti borító fülszövege alatt megtaláljátok a magyar fülszöveget is.

Maggie Stiefvater – The Raven King: A Hollókirály (Hollófiúk 4.)

Gansey már évek óta egy eltűnt király nyomait kutatja. És szép lassan a barátait is bevonja a küldetésbe: Ronant, aki álmokat rabol meg; Adamet, aki elérte, hogy más rendelkezzen az élete fölött; Noah-t, akinek már nincs is igazi az élete; és Blue-t, aki szerelmes Gansey-be… miközben jól tudja, arra rendeltetett, hogy megölje a fiút.

A végjáték megkezdődött. Az álmok és a rémálmok egybefolynak. Szerelem és veszteség elválaszthatatlanná válnak. És a keresés már nem egy konkrét útvonalra szorítkozik.

A Kirkus Reviews ezt írta a Hollófiúk-sorozat előző darabjáról (Kék liliom): „Ez a párját ritkító sorozat várhatóan viharos végkifejlettel zárul.” Nos, a vihar már megérkezett a virginiai Henriettába – a halál, a vágyakozás, a megvilágosodás és egy brutális igazság kíséretében. A Hollókirállyal Maggie Stiefvater felteszi a koronát remekművére.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading