Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

5 videó, amit érdemes megnézned, ha Az utolsó srácok a Földön-fan vagy!

A Netflixen már a harmadik évadánál tart Az utolsó srácok a Földön sorozat, itthon pedig nemrég jelent meg a második kötet. Ennek örömére összegyűjtöttem 5 videót, amit érdemes csekkolnod, ha csíped a sorozatot és/vagy a könyveket. Íme!

Hogy is kezdődött az egész? Miről is szól a sorozat? Ha netán véletlenül kerültél ide, kezdd az alapokkal, és csekkold az első évad előzetesét!

A srácok aztán tudják hogy kell túlélni a zombikat. Nem hiszed? Lesd meg ezt a videót, ami a szereplőket is bemutatja!

Emlékeztek még Quint összes zseniális találmányára? Sok működött, és mentette már meg a többiek életét, pár azonban nem pont úgy sikerült, ahogy a zsenink azt megálmodta. Íme pár emlékezetes eset!

A legtöbb szörnyeteg veszélyes, de akadnak ilyen cukik is, mint a srácok „kutyája”. És hogy is kell gondoskodni róla? Nos, a videó elárulja.

Egy biztos, a sorozat egyetlen női főszereplője, June igazán zseniális kiscsaj, akit abszolút nem kell félteni. Íme a legjobb pillanatai az első három évadból!

AZ UTOLSÓ SRÁCOK A FÖLDÖN 2.- BLOGTURNÉ

 • Már magyarul is megjelent Az utolsó srácok a Földön második része, amiből a Netflix készített tv-sorozatot.

  Kövesd velünk a blogturnét, ismerd meg a könyvet és ha szerencsés vagy, meg is nyerheted egy példányát.

 • A könyv története szerint már hónapok óta dúl az apokalipszis, a főhőseink pedig lassan kezdik unni a gyorskajákat és a nasikat. Dirk például elkezd kertészkedni.

  A mostani játékunk során minden állomáson egy zöldség vagy gyümölcs képét látjátok, a feladatotok, hogy beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába a nevét.

  (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

   

  a Rafflecopter giveaway

 • 02.11. – Sorok Között értékelés
  02.13. – Könyv és más
  02.15. – Booklastic Boglinc
  02.17. – Hagyjatok! Olvasok! Blog extra állomás
  02.19. – Hagyjatok! Olvasok! Blog értékelés
  02.21. – Sorok Között extra állomás
  02.23. – Spirit Bliss