Home Szösszenetek Magyar borítót kapott az új Vörös Pöttyös, az Üveghercegnő!

Magyar borítót kapott az új Vörös Pöttyös, az Üveghercegnő!

Üveghercegnő címmel érkezik az Éjféli bál folytatása a Könyvfesztiválra. És igen, bár folytatás, de akár stand alone regényként is olvasható, hiszen itt már más a hősnő, ezúttal Pipacs hercegnő körül zajlik az élet.

A könyvet már olvastam, aranyos volt, a blogturnén jövök az értékelésemmel. Alább pedig megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget.

* Kíváncsi lettél? Szerezd be kedvezményesen a kiadótól! *

Jessica Day George – Üveg hercegnő (Éjféli bál 2.)

Az egyik átok… a másikhoz vezet.

Miután hosszú évekig átok kényszerítette, hogy minden éjszaka táncra perdüljön, Pipacs hercegnő esküvel megfogadta, hogy soha többé nem húz tánccipellőt a lábára.

Éppen ezért csupán vonakodva vállalkozik arra, hogy részt vegyen a királyi csereprogramban, amit édesapja a szomszédos országok uralkodóival együtt ötlött ki.

Először nem is tűnik olyan rossznak az élet a távoli Bretonban, főleg mivel felbukkan egy jóképű herceg, aki a barátságát kínálja… sőt talán még többet is.

Ám egy Eleonora nevű szegény szolgálólány is megjelenik a színen, és szemet vet a hercegre. Vajon melyik lány fogja elnyerni a szívét? És vajon ki áll a káprázatos báliruhák és cipellők mögött, amikben a nincstelen Eleonora parádézik a bálokon? Csak Pipacs hercegnő lát át a mágián, ami a királyság összes többi lakóját bűvöletben tartja. Mivel egy átkot már sikerült legyőznie, ő a legmegfelelőbb arra, hogy egy másikkal is megbirkózzon.

Izgalmas és borzongató történet – Éld át az örömét!