Home Szösszenetek Totál kiakasztó! – Durva nőcsábász lett volna Maxon a Párválasztó tv-sorozatban

Totál kiakasztó! – Durva nőcsábász lett volna Maxon a Párválasztó tv-sorozatban

A The CW csatorna két alkalommal is próbált tv-sorozatot kreálni Kiera Cass itthon is nagy sikert aratott könyvéből, a Párválasztóból, de sajnos egyikből sem rendelték be a tv-sorozatot.

Először 2012-ben próbálkoztak, akkor Aimee Teegarden (America), William Moseley (Aspen) és Ethan Peck (Maxon) alakították a főszereplőket. A CW viszont passzolta a pilotot.

A második próbálkozásra 2013-ban került sor, és érdekesség, hogy a forgatás Budapesten zajlott, több jelenetet a budai várban vettek fel!

Erre a verzióra viszont jelentősen átalakították a történetet, így talán nem is olyan kár, hogy nem került berendelésre. Maxon ugyanis itt egy megrögzött szoknyavadász volt, teljesen más karakter, mint a könyvekben.

Itt már a szereplőket is lecserélték. Yael Groblas (America), Lucien Laviscount (Aspen) és a Vámpírnaplókból ismert Michael Malarkey (Maxon) játszottak benne.

Az első verziójú pilotból nem került a netre anyag, de a második verziójúból már igen, alább megnézhetitek. Sőt, az angolul jól tudok a forgatókönyvet ide kattintva elolvashatják.

Mindebből kiindulva talán jobb is nekünk, hogy nem lett Párválasztó tv-sorozat. Az első verzió még viszonylag hűen követte volna a regényeket, a második verzió viszont tényleg nagyon elrugaszkodott Kiera Cass világától. Persze, lehet, hogy úgyis jó lett volna, a Shadowhunterst is szeretem, csak hát, sokaknak okozott volna csalódást. Ez a Maxon nagyon nem adja…