Home Hírek Folytatódik a Vörös Pöttyös Touch sorozat – Itt a 3. rész magyar...

Folytatódik a Vörös Pöttyös Touch sorozat – Itt a 3. rész magyar fülszövege

Éljen! 2018 tavaszán végre érkezik a Denazen sorozat harmadik kötete, a Tremble – Remegés. Az előző rész nagy függővéggel zárult, így iszonyú kíváncsi vagyok már a nagy lezárásra. Alább megnézhetitek az eredeti borítót és a magyar fülszöveget.

Jus Accardo – Tremble: Remegés (Denazen 3.)

Dez Crossnak megvannak a maga problémái. Már majdnem tizennyolc éves és az elmeháborodás határán áll a Denazen részvénytársaság által használt drogtól, amivel a képességét igyekeztek fokozni. A hozzá közelálló emberek hátat fordítottak a földalatti mozgalomnak, és most a rossz oldalon harcolnak. És akkor még ott van Kale is… Ettől rosszabb már nem is lehetne a helyzet.

Már persze, amíg nem lesz mégis rosszabb. A Denazen egy új, Uralom elnevezésű kísérletet készül indítani, ami működik is. Ám ez azt jelenti, hogy ki a régivel és jöjjön az új. Kiadták a parancsot, hogy végezni kell a második kísérlet minden túlélőjével, köztük Dezzel is. A jó hír az, hogy az eredeti kísérletnek van egy túlélője. Egy nő, akinek a vérében talán megtalálható az ellenszer a Felsőbbrendűség csoportjába tartozók második generációjának a hibáira. De nem csak az ellenálló Hatosok tudnak a nőről.

Dez apja képes lenne mindent megtenni, hogy megakadályozza a lányt az ellenszer megszerzésében – még azt az egyetlen dolgot is bevetné, amitől Dezben egészen biztosan egy világ omolna össze.