Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Legenda: Utcakölyök és az úrilány románcáról szól az új New Adult sorozat

Az Álomgyár Kiadó nemrég tette közzé a hírt, egy újabb Megan March sorozat érkezik magyarul, a Legenda trilógia kötetei pedig 2021-ben meg is jelennek.

A Legenda bukása 2021. április 07-én, A Legenda visszatér 2021. július 07-én, A Legenda szerelme pedig 2021. október 06-án várható a jelenlegi tervek szerint.

Meglepően zseniális magyar borítókat kaptak a kötetek, nekem legalábbis mindegyik nagyon tetszik. Alább megnézhetiek mindhárom borítóját és az első rész fülszövegét. (A másik kettőt spoilerveszély miatt nem másoltam).

* Ide kattintva -20% kedvezménnyel rendelhetőek meg a könyvek! *

Megan March – A Legenda bukása

Nem lehetnél az enyém…

Két különböző világból érkeztünk. Én utcakölyökként nőttem fel, ő finom úrilányként egy elefántcsonttoronyban. Engem a puszta erőm tartott életben, ő azonban gyönge, mint a harmat. Soha nem lett volna szabad megismernünk egymást. Soha nem lett volna szabad találkoznunk. De ami történt, megtörtént. A lelkemet is eladnám egyetlen csókjáért. Az ördöggel is szembeszállnék a kacagásáért. Az életemet adnám egyetlen éjszakáért.

Tudom, hogy Scarlett Priestnek semmi keresnivalója a hozzám hasonló férfiak közelében, mégis vonz, mint a mágnes. Ha ő lesz a bukásom, hát elbukom, és boldogan áldozom fel magam.

Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője a letehetetlen Legenda-trilógia első könyvében ismét egy veszélyesen elbűvölő alfa-hímet mutat be az olvasóknak.