Home Hírek Magyar fülszöveget kapott Cassandra Clare új regénye, A mágia vörös tekercsei

Magyar fülszöveget kapott Cassandra Clare új regénye, A mágia vörös tekercsei

Árnyvadász könyvből sosem elég, ugye? 🙂 Érkezik magyarul Cassandra Clare és Wesley Chu új regénye, A mágia vörös tekercsei, ami a Magnusról és Alecről szóló sorozat első kötete, a sztori pedig a Bukott angyalok városa idején veszi fel a fonalat, onnantól mesél a Malec párosról. Alig várom, hogy elolvassam!

Cassandra Clare & Wesley Chu – A mágia vörös tekercsei (A legősibb átkok 1.)

A New York Times-bestsellereiről nevezetes Cassandra Clare és a díjnyertes Wesley Chu tollából érkező új sorozatban Magnus Bane boszorkánymester és Alec Lightwood együtt utazzák be a világot a Végzet Háborúja után. A mágia vörös tekercsei árnyvadászregény.

Magnus Bane csak egy jó kis vakációra vágyott – pazar európai körutazásra Alec Lightwooddal, az árnyvadásszal, akivel csodák csodája, végre együtt vannak. Csakhogy jóformán meg sem érkeznek Párizsba, amikor előkerül egy régi barát, és híreket hoz egy Karmazsin Kéz nevű démonimádó szektáról. Egy szektáról, amit minden jel szerint Magnus alapított. Réges-régen. Viccből.

Magnus és Alec Európán át veszi üldözőbe a Karmazsin Kezet és titokzatos vezetőjét, mielőtt a szekta még nagyobb kárt okozna. Ha nem lenne elég baj, hogy a romantikus vakációnak lőttek, lépten-nyomon démonokba ütköznek, és már azt sem tudni, ki a barát, ki az ellenség. Miközben az igazság után kutatva egyre nehezebb helyzetbe kerülnek, Magnusnak és Alecnek jobban meg kell bíznia egymásban, mint valaha – akkor is, ha így rég rejtegetett titkok kerülnek a felszínre.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Botrány! Egy "rajongó" megjelenés előtt bescannelte az új Árnyvadász könyvet!