Home Hírek Bukottak Akadémiája: Angyalos Zafír Pöttyös érkezik magyarul!

Bukottak Akadémiája: Angyalos Zafír Pöttyös érkezik magyarul!

A Kaptár trilógia olvasóinak Leia Stone neve nem ismeretlen, sem a stílusa. Nos, az írótól még idén egy új Zafír Pöttyös sorozatot hoz a Könyvmolyképző Kiadó.

A Bukottak Akadémiájával Stone most az angyalok és démonok világába repít el minket. A négy részes sorozatot odakint nagyon szerették, a Goodreadsen ~17 ezer csillagozással is 4.03-as rátát tud. Mit is mondhatnék, alig várom, hogy olvassam!

Leia Stone – Bukottak Akadémiája 1. Első év

Brielle Atwater nem sok dologban biztos, de abban igen, hogy a fekete szárnyak rendellenesek, hogy eladni a lelkét a démonoknak hiba volt, és hogy Lincoln Grey a legnagyobb seggfej, akivel valaha találkozott, mégis képtelenség nem beleszeretni.

Amikor az angyalok alászálltak, hogy birokra keljenek a Földet pusztító démonokkal, összekeveredett erejük megfertőzte az emberiséget. Angyali vagy démoni erő várt mindenkire. Miután a Feltárási ceremónián Brielle-nek szárnyai nőnek, biztosra veszi, hogy angyali erővel bíró égi vált belőle. Egészen addig, míg meg nem látja, hogy a szárnyai feketék. Fiatalon eladta a lelkét, hogy megmentse édesapja életét, és ezzel az Alantasok Akadémiájához láncolta magát.

Egészen addig, míg egy égi harcba nem száll érte, hogy felvételt nyerjen a Bukottakhoz, Angyalváros elit akadémiájára. Azonnal vonzódni kezd égi tanítómesteréhez, az elképesztően jóképű Lincoln Greyhez. Először úgy tűnik, csupa móka lesz az iskola, mígnem Brielle és Lincoln már az első napon egymás torkának esnek. Annak bebizonyítására, hogy semmi keresnivalója a Bukottak Akadémiáján, egy abrus démon az egész iskola előtt feltárja, hogy ismeri Brielle titkát. Minden másnál fontosabbá válik, hogy Lincoln Brielle épségéért harcoljon. Azonban Lincoln legnagyobb meglepetésére a védelménél sokkal bonyolultabb feladat vár rá: nem beleszeretni a lányba…

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)