Home Hírek Új Jennifer L. Armentrout regények jönnek a Könyvmolyképző Kiadótól!

Új Jennifer L. Armentrout regények jönnek a Könyvmolyképző Kiadótól!

Angelika blogja ismét nagyon szemfüles volt, és kiszúrta, hogy mely Jennifer Armentrout könyvekre csapott le a Könyvmolyképző Kiadó.

Ne feledjétek, ezek sok esetben csak a kiadási jogok megvásárlását jelentik, megjelenési időpontok még csak egy könyvnél teljesen ismertek. Ó, és a posztban mindenhová linkeltem ismertetőt az adott könyvről, és azok mind magyar nyelvűek.

Ahogy már régóta várjuk, a Várok rád harmadik kötete, a Stay with Me is érkezik. A kiadó molyos válaszai alapján talán még idén. A könyv történetéről ide kattintva olvashattok magyarul.

Korábban már kiderült az is, hogy a The Return és a White Hot Kiss jogai is a Könyvmolyképző Kiadónál landoltak. Erről (szintén Angelikának hála) pár hónapja már beszámoltam, a könyvek történeteiről is itt olvashattok.

Pár hete derült ki, hogy a Passionflix tévésorozatot kreál Armentrout Wicked könyvsorozatából. Nos, talán emiatt is, de a Könyvmolyképző megvásárolta a kiadás jogait is. A regény történetét ide kattintva olvashatjátok el.

Végül, de nem utolsó sorban a Till Death stand alone kötet is érkezni fog. A történet hősnője Sasha, akit egy sorozatgyilkos üldöz, és egy szexi FBI ügynök kel a védelmére. És naná, hogy egymásba zúgnak.