Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön magyarul a Mindketten meghalnak a végén előzmény kötete!

Már nem is kell sokat várni, 2022. november 10-én érkezik Az első, aki meghal a végén című Adam Silvera kötet, ami hét évet ugrik vissza az időben, és a Halál-Hírek első hívásánál lehetünk jelen.

A főszereplő ismét két fiú, tehát LMBTQ történetre készülhetünk, és gyanítom most is sírni fogunk, és nem is kicsit. A Mindketten meghalnak a végén az egyik kedvenc olvasmányom volt idén, szóval nagyon várom az előzményt. Gyanítom nem vagyok ezzel egyedül!

Adam Silvera – Az első, aki meghal a végén

Ma éjjel kezd élesben a Halál-Hírek, így mindenkit ugyanaz a kérdés foglalkoztat: tényleg meg tudják jósolni, hogy valaki meg fog halni, vagy csak egy aprólékosan kitervelt átverés az egész?
Orion Pagan évek óta várja, mikor közlik vele, hogy meg fog halni. Komoly szívbetegséggel él, és azért iratkozott fel a Halál-Híreknél, hogy tudja, mire számítson.

Valentino Prince New Yorkban akarja újrakezdeni az életét. Hosszú, ígéretes jövő vár rá, és csak azt követően regisztrált a Halál-Híreknél, hogy az ikertestvére kis híján odaveszett egy autóbalesetben.

Orion és Valentino a Times Square-en akadnak össze, és azonnal érzik, hogy közük van egymáshoz. Ám a legelső Végnapi hívások örökre megváltoztatják az életüket – egyiküket felhívják, míg a másikat nem. Noha azt egyik fiú sem tudja, miként végződik majd számukra ez a nap, abban biztosak, hogy együtt akarják tölteni… még ha utána keserves is lesz a búcsú.

Az elismert író, Adam Silvera rá jellemző keserédes stílusban mesél arról, milyen óriási hatással vannak egymásra az emberek, és újra bebizonyítja, hogy mindig érdemes kihasználni életünk minden pillanatát.

Könyvkritika: Adam Silvera – Mindketten meghalnak a végén