Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Fejben jobban hangzott címmel jön az új LOL könyv

2021. október 13-án megjelenik az idei utolsó LOL könyv, ami ezúttal egy könnyedebb, romantikus történetnek ígérkezik, amiben a tizenöt éves Natalie legjobb barátja bátyjába zúg bele.

A magyar borító nekem most nagyon nem tetszik, pláne az eredetihez képest, de persze ízlések és pofonok. Alább az originál borítóval együtt a fülszöveget is megnézhetitek.

Nina Kenwood – Fejben jobban hangzott

„Tényleg senkit nem érdeklek? Nem érek annyit, mint mások? Mindenki a pattanásaimat nézi? Csak én érzem furának a testem, vagy más is annak látja? A többiek vajon miről beszélgetnek? Hogy néz ki belülről egy kapcsolat? Lesz-e valaha, aki olyannak fogad el és szeret, amilyen vagyok?” – ilyen kérdések kavarognak a tizenöt éves Natalie fejében, aki tényleg úgy érzi, hogy az élete romokban hever.

Ráadásul a „normális” kamaszokkal ellentétben nem szeret bulizni, inni, zavarban van ismeretlenek társaságában, és még soha senkivel nem csókolózott.

Aztán felbukkan az egyik legjobb barátja bátyja, Alex, aki valamiért nem akar lekopni Natalie-ról. A köztük lévő kapcsolat azonban nem egy szokásos love story lesz, hanem sokkal több: Natalie végre megtanulja, hogy bátran önmaga lehet.

A regény elnyerte a Text Prize-díjat, és jelölték az Australian Independent Booksellers Indie Book Awardra is.