Home Könyvek listák 4 könyvadaptáció, amit megnézhetünk 2022 áprilisában a Netflixen

4 könyvadaptáció, amit megnézhetünk 2022 áprilisában a Netflixen

A Bridgerton család után sem hagyja cserben a Netflix a könyvadaptációk szerelmeseit, ugyanis újabb klassz adaptációk érkeznek áprilisban is a legnagyobb streaming szolgáltatóra. Íme egy válogatás!

Mindörökké túl jó srác a pasim

A Túl jó srác a pasim című filmet tavaly mutatták be a magyar mozik, és én imádtam minden pillanatát. A második rész már gyengébb volt, és a Netflixre jött, a harmadik részt is ide várhatjuk. És bizony, a történet alapjául szolgáló könyvet Eleonora Gaggero jegyzi.

A történet: Marta műtétje után az élete a tét, az igaz szerelem pedig karnyújtásnyira van. De vajon győzedelmeskedhet a szív a régi titkok és a szeszélyes sors felett?

Premier: április 1.

A föld örökösei

Újabb monumentálisnak ígérkező sorozattal jön a Netflix, a főszerepben pedig Az Internátusból megismert Yon González lesz látható. a sorozat alapjául Ildefonso Falcones regénye szolgált.

A történet: A leleményes Hugo Llor azon ügyködik, hogy nevet szerezzen magának a XIV. századi Barcelonában, miközben próbálja megtartani az Estanyol családnak tett esküjét.

Premier: április 15.

Álom két keréken

Hosszú idő után végre felkarolták Sarah Dessent, és az egyik regényéből film készült. A trailer alapján pedig nagyon jó filmre készülhetünk!

A történet: Az egyetem kezdete előtti nyáron Auden találkozik a titokzatos Elivel, egy álmatlanságban szenvedő társával. Miközben a tengerparti Colby városa alszik, ők ketten éjszakai kalandozásokba kezdenek, hogy segítsenek Audennek megtapasztalni azt a vidám, gondtalan tinédzseréletet, amiről sosem tudta, hogy vágyik rá.

premier: április 22.

Fülig beléd zúgtam

Alice Oseman képregénye alapján készült el ez a 8 részes sorozat, amiben két fiú szerelembe esésének a történetét élhetjük át. A könyv is érkezik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában!

A történet: A felnőtté válásról szóló sorozatban Charlie és Nick rájön, hogy barátságukból több is lehet, miközben igyekeznek megtalálni helyüket az iskolában és a szerelemben.

Premier: április 22.