Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szuperhőst alakít Jensen Ackles! Már láthatjuk is a menő ruháját!

Az Amazon Prime egyik legjobb sorozata a The Boys, magyar keresztségben A fiúk képregény adaptációja. A harmadik évadban pedig végre feltűnik majd Soldier Boy is, akit az Odaát sztárja, Jensen Ackles alakít.

És miről szól a The Boys? Olyan világban játszódik, ahol a szuperhősöket egy marketing cég futtatja, a saját filmjeikben szerepelnek, és a világ megmentése igazából sokadlagos dolog a fontossági sorrendjükben. Főhősünk egy átlagos srác, akinek egy szuperhős véletlenül megöli a barátnőjét, majd simán megússza. Ezután kerül be a srác egy bandába, akik a szuperhősöket akarják leleplezni. A sorozat humora zseniális, és baromira izgalmas az egész. A legjobb benne pedig az, ahogyan megújította a szuperhősök ábrázolását, méghozzá egy sokkal hitelesebb szintre emelve azt.

A harmadik évadot most forgatják, itt lesz főhős Jensen Ackles. A karaktere neve Soldier Boy, aki egyfajta Amerika Kapitány-paródia. Második világháborús „hős”, aki gyávább a legtöbb katonánál, és a biztos halálba vezette a társait. A képregényben ráadásul le is feküdt Homelanderrel (magyarul Hazafi) azért, hogy a hetek tagja lehessen. Reméljük ez a képernyőn sem marad ki *-*

A The Boys első két évada magyar szinkronnal és felirattal már elérhető az Amazon Prime-on, reméljük a harmadik évad is kezdetét veheti év végén.