Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Sötét, magányos átok címmel jön az új Vörös Pöttyös regény!

Az utóbbi évek egyik legnagyobb Young Adult sikerkönyve volt A Curse So Dark and Lonely, amit Brigid Kemmerer, az Elementálok széria szerzője írt.

Egy Szépség és a szörnyeteg retellingről van szó, ami azért is érdekes, mert az ottani „Belle” a mi világunkból, pontosabban Washingtonból kerül az elvarázsolt birodalomba, ahol a hercege megmentésre vár.

A könyvet közel 50 ezren csillagozták goodreadsen, a maximális 5 csillagból 4.15-öt el is ért, ráadásul a New York Times bestseller lista top10-ébe is bekerült az eddig megjelent két rész.

Itthon a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában olvashatjuk a regényt, Egy sötét magányos átok lett a címe. Megjelenési dátum még nincs, de fülszöveg már igen. Íme!

Brigid Kemmerer – Sötét, magányos átok (Az Átoktörő 1.)

Rhen herceg, Emberfall trónörököse azt hitte, minden rendben lesz. Bár egy nagyhatalmú varázslónő megátkozta, és arra ítélte, hogy folyamatosan újraélje a tizennyolcadik évének őszét, ő pontosan tudta, hogy ha egy lány beleszeret, azonnal megmenekül. Később azonban rájött, hogy minden ősz végén gonosz, kíméletlen pusztításra termett bestiává változik. Ez még azelőtt történt, hogy saját kezűleg döntötte romba a kastélyát, a családját és minden reményét.

Harperhez sosem volt kegyes a sors. Az apja már régen elment, az anyja haldoklik, a bátyja pedig képtelen összetartani a családot, miközben folyamatosan alábecsüli agysérüléssel küzdő húgát. Harper már korán megtanulta, hogy csak kemény küzdelmek árán boldogulhat. De amikor egy embertársa megmentésére siet Washington utcáin, hirtelen Rhen elátkozott világában találja magát.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading