Home Könyvek listák 5 regény, ahol sportról és romantikáról is olvashatsz!

5 regény, ahol sportról és romantikáról is olvashatsz!

Szabados Ágnes olvasás népszerűsítő kihívásában a januári téma a sport. Gondoltam segítek, íme öt olyan kötet, ami a témába illik, így ha ezekből olvastok, a januárt kipipálhatjátok 🙂

foci – Testcsel (R.S. Grey)

A romantikával, erotikával és humorral bővelkedő történet hősnője egy profi focista, aki belezúg – a szintén focista – edzőjébe, és ez okoz pár kalamajkát. Az pedig sok pluszt hozzáad, hogy végre női szemszögből nézhetjük meg a focit.

kajak – Húzós szerelem (Greff Magdi)

A ’80-as évek végén játszódó kötet hősnője egy fiatal lány, aki egyetemre akar menni, és erre csak úgy van lehetősége, ha megnyer egy Belgiumban játszódó kajak-kenu versenyt. Viszont a szülei disszidáltak, így politikai okokból nincs sok esélye… Azért a romantika is jócskán megjelenik a történetben, egy klassz szerelmi háromszöggel együtt.

kerékpár – Álom két keréken (Sarah Dessen)

Az írónőre jellemző problémafeldolgozó kötet hősnője egy olyan perfekcionista lány, aki alvási gondokkal küzd, és többek között a szülei válását is fel kéne dolgoznia, meg az új mostohaanyját. A kötetben a kerékpár fontos szerepet kap, és mint sportág is komolyan feltűnik benne, és nem csak a kerékpáros srác miatt, aki feltűnik a színen.

jéghoki – HIM – Ez a srác (Elle Kennedy & Sarina Bowen)

Két hokis srác a főhős, akik gyerekkoruk óta űzik a sportot. A könyvben szóba kerül a profi hoki karrier lehetősége, amúgy egy nyári táborban edzősködnek a srácok, akik amúgy a legjobb barátok voltak egykor, és most úgy tűnik, hogy valami több alakulhat ki közöttük…

úszás – Túl szép (Rácz-Stefán Tibor)

A könyv főhőse, Olivér egykoron profi úszó volt, de dopping vádak miatt egy évre eltiltották – ami hamarosan letelik, így a srác hamarosan úszni kezd. Eközben pedig belezúg a munkatársába, a túlsúlyos Márkba, így először tapasztalja meg azt, milyen, ha nem csak a sportba, hanem egy srácba is szerelmes.