Home Hírek Magyar borítót kapott a Sabrina hátborzongató kalandjai könyv!

Magyar borítót kapott a Sabrina hátborzongató kalandjai könyv!

Sarah Rees Brennan előzményregényt írt a Netflixes Sabrina hátborzongató kalandjai sorozathoz, ez pedig érkezik Vörös Pöttyösként, most befutott a magyar borító is.

A kötet a tv-sorozat első epizódja előtt játszódik, és nagyon sok olyan érdekesség derül ki belőle, ami a tv-sorozat karakterei szempontjából fontos. Szóval én nagyon szerettem a könyvet. Megjelenési dátum még nincs, alább a borító és a fülszöveg.

Sarah Rees Brennan – Boszorkányszezon

Sabrina Spellman a tizenhatodik születésnapja előtti nyáron tudja, hogy hamarosan minden megváltozik körülötte. Bár mindig is tanult mágiát és varázsigéket két nagynénjétől, Hildától és Zeldától, közben élte a hétköznapi halandók életét is: a Baxter gimibe tanul, a barátnőivel – Susie-val és Rozzal – lóg, és moziba jár a barátjával, Harvey Kinkle-lel.

Ám egyre fogy a hátralévő idő a normális, mindennapi életéből. Sokkal nehezebb azonban maga mögött hagynia Rozt, Susie-t és Harvey-t, mint gondolta. Főleg mert Sabrina nem biztos abban, hogy Harvey mit érez iránta. Unokatestvére, Ambrose azt javasolja, szórjanak bűbájt a fiúra, hogy kiderüljenek a valódi érzései. Ám amikor egy rejtélyes erdei szellem közbeavatkozik, a varázslat durván visszaüt.

Így Sabrinát hiába vonzza régóta a boszorkánylét hatalma, kénytelen elgondolkodni azon, hogy ez a hatalom nem tereli-e őt rosszfelé. Vajon lemond a fény útjáról azért, hogy a sötétség útját kövesse?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)