Home Hírek Magyar borítót kapott az új Rubin Pöttyös, a Túl a zátonyon!

Magyar borítót kapott az új Rubin Pöttyös, a Túl a zátonyon!

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában hamarosan érkezik magyarul a Mély víz duológia lezáró kötete, a Túl a zátonyon a Rubin Pöttyösök közé. Alább meg is nézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget!

Samantha Young – Túl a zátonyon (Mély víz 2.)

Maradj fiatal! Élj veszélyesen! Szeress szenvedéllyel!

A sok viszontagság után Jake Caplin és Charley Redford ismét egymásra találnak. Persze ez még nem jelenti azt, hogy együtt is maradnak.

Amikor Charley élete a feje tetejére áll, a lány az összes döntését megkérdőjelezi, amit Edinburghban hozott, és végső kétségbeesésében arra a következtetésre jut, hogy imádott Jake-jét is fel kell áldoznia.

Charley hazatér Amerikába, hogy ott folytassa a tanulmányait, és egy kis megnyugvásra találjon. De amíg a társai egyre magabiztosabban veszik az akadályokat, ő retteg, hogy – sok minden más mellett – végül önmagát is elveszíti.

A család és a barátok a saját viharos életükkel vannak elfoglalva, csupán egy ember veszi a fáradságot, hogy kiderítse, mi áll Charley pálfordulása mögött. Jake nem adja fel egykönnyen, mert úgy gondolja, ő az egyetlen, aki átérzi a lány bánatát, és elhatározza, ezúttal tettekkel is bebizonyítja, hogy mellette áll, bármekkora akadály gördüljön is az útjukba.

Pedig csak reménykedhet abban, hogy Charley, aki eddigi életének talán legnagyobb feladatával küzd, a nővé érése után is ugyanazzal a rajongással veszi majd körül, mint kamaszkorában.

Jake és Charley sztorija folytatódik…

Ismerd meg titkaikat!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)