Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Clouds – Egy rákos fiúról mesél a Disney+ új megható filmje

Ha rájönnél, hogy már csak hónapjaid vannak hátra az életből, hogyan búcsúznál el? Zach Sobieh a zenéhez fordult. Az ő életéből készült a Disney új filmje, a Clouds.

Zach-en 2009 novemberében diagnosztizáltak csontrákot, és sajnos 2013-ban elhunyt, béke poraira. A zenéje viszont örökké fent maradt, a Clouds című dala pedig világszenzáció lett (lásd a fenti videót), édesanyja, Laura Sobiech pedig könyvet is írt a fia életéről Fly a Little Higher címmel, ebből készült a Disney filmje is.

A Clouds-ot a Jane the Virgin sztárja és a Két lépés távolság rendezője, Justin Baldoni készítette, 2020. október 16-án debütál a Disney streaming szolgáltatóján. Íme a nagyon megható trailer:

És miről szól a Clouds? Zach életén alapulva megmutatja egy csodálatos fiatalember utolsó hónapjait, amint rátalál a szerelemre, és a legjobb barátja segítségével a zenére is. A főszerepekben Fin Argus, Sabrina Carpenter, Madison Iseman, Neve Campbell és Tom Everett Scott láthatóak.

A trailer láttán nekem patakzottak a könnyeim, így gyanítom maga a film is nagyon megterhelő lesz érzelmileg, de hiszem, hogy kellenek az ilyen történetek, alig várom, hogy láthassam. Az pedig csodálatos, hogy így állítanak emléket Zach Sobiah életének.