Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Csókot vegyenek! – Film készül a Wattpad szenzációból

Ez aztán a sikertörténet! Beth Reekles 17 éves korában kezdte el publikálni a Wattpadra a Csókot vegyenek című regényét. Hamarosan az olvasók nagyon megszerették a művet. Rövid időn belül 19 millió megtekintést produkáltak a részletek, és több, mint 40 ezer kommentet. (Azóta már törölve lett Wattpadról) Ráadásként el is nyerte a legnépszerűbb tiniregénynek járó Watty Award díjat.

csokot-vegyenek

Végül Reekles szerződést is kapott, a Wattpadra írt mű végül regényben is megjelent 2011-ben. Hozzánk nem sokkal később, 2013-ban jutott el a Manó Könyvek jóvoltából.

A regényt volt szerencsém elolvasni, nekem nem igazán tetszett sajnos. Egy tinilányról, Elle-ről szól, aki belezúg a legjobb barátja bátyjába, aki nőcsábász, és rosszfiúnak van beállítva, de nagyon nem az. Különösebb konfliktusok nélkül haladunk a happy endig. Az egyetlen pozitívum pedig, amit ki lehet emelni, az a fiú-lány barátság, és mindez úgy, hogy mindkettő heteró.

Nos, a Netflix nagy lehetőséget látott a történetben, és úgy döntöttek, hogy filmet készítenek belőle. A forgatókönyvet Vince Marcello jegyzi, és ő lesz a producer is. Kíváncsi leszek, hogy mennyiben változtatnak a sztorin, kik lesznek a szereplők, és eleve, sikerül-e igazán jóvá tenni filmben egy történetet, ami könyvben kevésbé ütős.

Ami viszont a legfontosabb, hogy Reekles sikersztorija nagyon inspiráló lehet mindenki számára, szóval, nem érdemes feladni az álmokat, csak keményen kell küzdeni értük 😉

csokot-vegyenek