Home Hírek Októberben jön az Éjszakai cirkusz, itt az új magyar borító!

Októberben jön az Éjszakai cirkusz, itt az új magyar borító!

Egy ideje tudjuk, hogy az Agave újra kiadja az Éjszakai cirkuszt, az egyik kultikus regényt, amit régóta keresnek már a rajongók. A kiadó leleplezte a borítót és írtak is pár információt, alább ezt nézhetitek meg. A könyv fülszövegéért klikk ide.

megjelenés: október 13.

Tudjuk, hogy ezt a könyvet nagyon sokan várjátok 🙂 Jelen helyzet szerint október közepén meg fog jelenni. Keménytáblás-védőborítós kiadás lesz, és szerkesztettük-korrektúráztuk az eredeti szöveget, tehát azoknak is érdemes lehet beszerezni, akiknek megvan a régi kiadás.

Aki esetleg nem hallott volna az Éjszakai cirkuszról: a 2010-es évek elejének egyik legnagyobb urban fantasy szenzációja volt, mindmáig óriási rajongótáborral rendelkezik. Hivatalosan YA besorolású, de rengeteg felnőtt is szerette, gyönyörű a prózája. Ez egy olyan könyv, amit jócskán újra lehet olvasni.

További jó hír, hogy várhatóan szeptember végével kerül vissza bolti forgalomba a Csillagtalan Tenger, amit sajnos kénytelenek voltunk leállítani tavasszal a járvány miatt, és főleg csak az előrendelők kapták meg akkor. Bízunk benne, hogy nem felejtettétek el ezt a könyvet sem.

Az előrendelésre még kicsit várni kell, valószínűleg csak szeptember második felében lesz elérhető az oldalon.

Moly: https://moly.hu/konyvek/erin-morgenstern-ejszakai-cirkusz