Home Könyvek listák 5 videó, amit látnod kell, ha tetszett az Enola Holmes a Netflixen!

5 videó, amit látnod kell, ha tetszett az Enola Holmes a Netflixen!

Az Enola Holmes könyvadaptáció a Netflixen jött, látott és győzött, rengetegen szerettük meg Enola történetét. Én is imádtam, az értékelésemben meg is írtam miért. A film töretlen sikerét jelzi, hogy a Netflix rengeteg videót közzéadott, amiben az Enolát promózzák, most ezekből hoztam el öt olyat, amit szerintem érdemes megtekintened, ha tetszett a film. Íme!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én imádom a bakiparádékat! Kaptunk az Enolához is egy három perces cukiságot, Millie Bobby Brown tánca mindent visz!

Belesni a kulisszák mögé? Naná! Én legalábbis nagyon szeretem látni hogyan készült a varázslat, ebben a videóban pedig négy percen át nézhetjük ezt meg.

Több kultikus harcos jelenet is volt a filmben, az egyiket Millie Bobby Brown ki is elemezte egy videóban, amiben sok érdekességet elmesél az adott jelenetről.

Végezetül íme két videó, amikben Millie Bobby Brown, Henry Cavill és Sam Claflin láthatóak. Az elsőben viktoriánus szlengekről esik szó, a másodikban pedig a filmből vágtak be nekik kisképeket, és abból kellett kitalálniuk melyik karakterről van szó.

* A könyv már rendelhető! Ide kattintva beszerezheted! *

Filmkritika: Enola Holmes (2020)