Home Könyvek listák 5 dolog, amit tudnom kell a Papír hercegnő lezárása után!

5 dolog, amit tudnom kell a Papír hercegnő lezárása után!

Erin Watt regénye, a Papír hercegnő jött, látott és győzött, seperc alatt vált hatalmas sikerré itthon. Bevallom, engem is teljesen elvarázsolt a történet annak dacára is, hogy khm, elég szappanoperás volt itt-ott. De kit érdekel, működött!

És olyan lezárást kaptunk a Papír hercegnő végén, hogy az ember a falat kaparja, így nagy köszönet illeti a Könyvmolyképző Kiadót, hiszen már idén jön a folytatás, a Megtört herceg. Amiből nagyon remélem, hogy kiderül jó pár titok. Méghozzá ezek!

* Figyelem! A cikk spoilereket tartalmaz a Papír hercegnő végéről *

#1 Mégis hová ment Ella? És visszakerül Royalékhoz, ugye? Mert olyan nincs, hogy szerencsétlent ne találják meg.

#2 Mi a fenéért tetted Reed azt, amit? Egyszerűen lennie kell valamilyen magyarázatnak. Mert az nem elég, hogy “Royal vagyok és elcseszett“. Itt lennie kell a háttérben valaminek… ugye?

#3 – Vajon mit tervez Ella édesapjának az özvegye? Nagyon ügyesen felvezették az első részben a nőt, aztán látszólag nem történt semmi. De gyanítom, ez változni fog.

#4 – Most akkor mi a helyzet Ella legjobb barátnőjének a párkapcsolatával? Mert nagyon úgy tűnik, hogy valami nincs ott rendben. És ha tényleg így van, ugye Easton Royallal jön majd össze a csaj? Mert szuper páros lennének.

#5 – Mi történt pontosan Gideon és Savannah között? Mert csak meg lett említve a dolog, és láttuk, hogy mindkét félnek nagyon fáj még mindig, de akkor is, tudnom kell, hogy miért futott zátonyra a kapcsolatuk.

* És te mire vagy kíváncsi? Írd meg nyugodtan Facebookon, vagy itt! 🙂 *